Skil dig ud af mængden med tøj i dyreprint

Står du også ofte i garderoben og har svært ved at vælge et outfit, hvor du skiller dig ud? Jeg har ofte prøvet det, når jeg skal i byen med mine veninder eller ud at spise med min mand. Der er så meget af det samme tøj i butikkerne, så det kan være svært at skille sig ud fra mængden. Alle har et par sorte bukser og en sort blazer eller et marineblåt jakkesæt. Derfor har jeg nu prøvet kræfter med dyreprint. Det er en interessant udvikling i min garderobe. Du skiller dig meget ud fra mængden når du er iført et sæt tøj med dyreprint, fordi der sker så meget på dit tøj at man ikke kan lade vær med at kigge. På den måde skaber du blikfang med det samme, som du ikke ville kunne med en almindelig ensfarvet kjole eller top.

Udvælg det dyreprint som passer bedst til dig

Det der var svært for mig at finde ud af med dyreprintet, var for det første at finde det rigtige mønster. Ofte er det leopards printet, som stjæler mange kvinders opmærksomhed. Men Jeg fandt i imidlertid frem til mange andre rigtige flotte mønstre fra Zanca Sonne, som ikke gjorde valget lettere for mig. På Zancasonne.dk fandt jeg leopard print, men til min store overraskelse fandt jeg også zebra, slange, tiger og print med miksede mønstre fra forskellige dyr. Det var derfor utrolig svært at bestemme, hvilket print jeg skulle have. Ofte er vandrette striber med til at gøre taljen og hofterne mindre hos større kvinder, som blandt andet hos nybagte mødre, som mig selv. Priserne hos Zanca Sonne er så lave at jeg ikke kunne nøjes med bare ét sæt dyreprint. Jeg købte derfor både zebra, leopard og mikset print. En af de ting jeg godt kunne lide ved dette tøjfirma var at jeg havde råd til flere sæt af gangen. På den måde behøvede jeg ikke at begrænse mig, hvis der nu var mere end et sæt jeg gerne ville have.

Find dyreprint i de rigtige farver

Min tøj krise sluttede ikke kun ved at vælge et mønster, som jeg godt kunne lide. Jeg skulle herefter også udvælge, hvilke farver mine kjoler og toppe med dyreprint skulle være. Der findes uendeligt mange varianter af disse dyreprint, men en sikker vinder er altid leopard i sort og brun. De findes dog også i grå og sort og med miksede farver og mikset dyreprint. Derfor valgte jeg en klassiker med leopard i brun og sort, samt en mikset print med alle farver dyreprint mikset i én.

Miks og match dit tøj med dyreprint

Hos Zanca Sonne har de både kjoler, toppe, buksedragter og bukser med dyreprint. På den måde kan du kombinere elementerne, som der skal være gang i. En kjole i dyreprint er flot at kombinere med et par flotte leggins og nogle høje støvler til vintermånederne. Derimod er det også flot med en buksedragt og et par stiletter om sommeren eller en top med dyreprint til en ensfarvet nederdel.

Del: