Det skal du have styr på når du skal flytte

Find ud af hvilke ting du ikke behøver mere

Der kan i løbet af adskillige år i samme bolig, hobe sig en masse ting op i skabene. Det fandt jeg ud af, da jeg skulle flytte- Det tog mig flere timer at sortere i både tøj og møbler. Jeg kontaktede adskillige flyttefirmaer for at kunne få det bedste tilbud. Det jeg lærte var at det er vigtigt at du gør dig overvejelser om, hvilke ting du måske ikke behøver længere. På den måde undgår du nemlig at skulle betale dyre domme for adskillige flyttekasser med ligegyldigt tøj og ting, som man alligevel smider ud det nye sted. Hvis man derimod sorterer i sine ting inden du kontakter flyttefirmaer, kan du få udregnet en mere nøjagtig pris og samtidig spare dig selv for ”dumme penge”.  

Få pakket din bolig ned professionelt

Nogle flytte firmaer tilbyder flere services end andre. Har du eksempelvis ikke selv overskud eller tid til at pakke din bolig ned, så er der enkelte flytte firmaer, som tilbyder at komme ud og hjælpe dig med at pakke dine ting forsvarligt ned. De sørger også for, at pakke dem ud dit nye sted og vil have navngivet dine flyttekasser, så du bedre kan finde dine ting. Derudover er der også nogle flyttefirmaer, som kan bortskaffe de møbler, som du ikke skal bruge længere. Der er dog enkelte ting, som man skal have styr på inden. Jeg har eksempelvis et stort klaver, som jeg skulle have flyttet over i mit nye hus og her var der andre regler. Et klaver bliver anset, som en genstand, der er for tung at flytte for normale flyttemænd. Derfor ryger dette job over i kategorien for tunge flyt og vil afregnes på anden vis. Det er derfor vigtigt at man gør det klart for flyttefirmaet præcis, hvad man gerne vil have flyttet, så de kan give dig en nøjagtig pris.

Find et miljøbevidst flyttefirma

Jeg hentede adskillige tilbud fra mange forskellige firmaer, for at sikre mig selv den bedste pris. Et af de bedste tilbud fra flyttefirmaer jeg fik var fra Basserneflytogservice.dk. De tilpassede opgaven og prisen efter, hvad der vigtigt for mig. Det kan jeg godt lide i forhold til andre firmaer, der ofte kun tænker på at tjene flest penge. Derudover tænker Basserne også på miljøet, hvilket er en fed detalje, som jeg faldt for. Alle deres biler fra nyere datoer, som kører længere på literen end mange andre biler. De udgiver også færre forurenede partikler i luften end mange andre flyttefirmaer grundet en væske, som hæver temperaturen i udstødningsanlægget. Dette firma tilbyder også gratis udlån af flyttekasser til brug imens flytningen finder sted. Dette firma er super professionelt fordi de både snakker med kunden før og efter en opgave er udført. På den måde kan de sikre sig, at de udføre deres opgaver efter deres kunders behov. Det syntes jeg er super professionelt og en god måde at kunne minimere sine faldgrupper.

Få opmagasineret de ting, du ikke har behov for

Mange flyttefirmaer tilbyder også at du kan få opmagasineret de ting, som du ikke behøver at have i dit hjem, men som du ikke kan undvære i længden. Jeg benyttede mig af det, da jeg skulle flytte fra lejlighed til hus. Jeg skulle ud af min lejlighed før jeg havde overtaget mit hus. Derfor manglede jeg et sted, hvor alle mine ting kunne være opbevaret indtil jeg skulle have dem i brug.

Del: