Sådan får du mest ud af dit badeværelse

Badeværelset – Et undervurderet rum i hjemmet

Et af de rum i hjemmet, som er det mest undervurderede er badeværelset. Her starter du din morgen og dette rum kan derfor have en stor effekt på, hvordan din dag kommer til at blive. Er der f.eks. gulvvarme på dit badeværelse? Du kan gøre det lækkert for dig selv, så du får en god start på dagen, som starter på dit badeværelse. Har du f.eks. rod i dine kurve og skuffer, så får du svært ved at nå ud af døren til tiden. Derfor er det en fordel at indrette dit badeværelse smart i forhold til, hvad du skal bruge det til.

Smalle højskabe til badeværelser

Sådan indretter dit badeværelse praktisk

For at kunne finde dine ting hurtigt på et tidspunkt på dagen, hvor du ikke altid fungerer helt optimalt, så brug kurve og skuffer. Du kan inddele dine skuffer med forskellige kurve, så du altid har styr på, hvilken skuffe du skal lede i for at finde din tandbørste og tandpasta og hvilket skab dine håndklæder ligger i samt, hvor du kan finde toiletpapir hurtigt. Det er en hurtig og let måde at indrette sit badeværelse på. Lav eksempelvis temaer til dine skabe, så det ene har tekstiler i og det andet har produkter til kroppen og håret. Så har du alt samlet og kan danne dig et overblik hurtigt. Det er smart at have spejl i sit overskab på badeværelset fordi du på den måde har alt du skal bruge indenfor en hånds rækkevidde. Skal du helt over til dit garderobe spejl for at ligge make-up og sætte hår, så skal du have alle dine produkter ud af badeværelset og hen til dit garderobeskab, fremfor at kunne ordne alt ét sted. Dette kan også spare dig for en masse tid om morgenen og gøre din hverdag lettere.  

Hvilket skab skal du vælge til badeværelset?

Der findes mange forskellige typer af skabe, men hvilket passer bedst til dit badeværelse? Det kan være meget forskelligt afhængigt af, hvordan dit badeværelse er indrettet. Jeg har f.eks. et lille badeværelse med meget lidt vægplads. I mit tilfælde har jeg valgt at anskaffe mig selv to højskabe på hver side af min håndvask. På den måde kan jeg udnytte den lille vægplads jeg har ved at ”bygge højt”. Jeg har indrettet mine højskabe således at jeg har hylder i begge to. Det ene har jeg fyldt med håndklæder, hårtørrer og alle mine cremer og skønhedsprodukter samt bleer. I det andet skab har jeg opbevaret en masse kurve, med min makeup, smykker og parfumer.

Underskabe til badeværelse med skuffer

Derudover har jeg også købt et underskab til mit badeværelse, hvor der er skuffer i og et overskab med spejl i. På den måde er det let for mig at tilgå mine ting uden at det tager for lang tid for mig at finde dem frem. Jeg fandt alle mine skabe hos Billigskabe.dk. De har et stort udvalg af skabe i en høj kvalitet og man kan tilmed bygge skabene selv. Du kan vælge præcis den type skabe, som passer til dit hjem, hvad enten det er smalle underskabe, underskabe med hylder, underskabe med skuffer, overskab med låge eller overskab med hylder.

Har du modsat mig meget vægplads, så kan du med fordel anskaffe dig selv en masse hylder og overskabe. På den måde kan du udnytte så meget vægplads, som muligt. Du kan f.eks. sætte hylder op over dit toilet med alt tilbehør til toilettet og hylder op ved din bruseniche, hvor du har håndklæder. På den måde kan du indrette dit badeværelse smart, så alt du skal bruge er indenfor rækkevidde.

Del: