Føler du nogen gange at det at være mor, i høj grad minder om at være chef for et mellemstort firma? Så er det faktisk ikke så mærkeligt, for det at få en familie og husholdning til at passe sammen kan være noget af et puslespil, der sagtens kan kræve en uddannelse.

Da “kvindens plads var i hjemmet”, var husholdningsskolen for mange et fast stoppested på ruten i livet, for de mange kommende husmødre. Selvom kvinder i dag i højere grad selv vælger om de vil tilbringe deres hverdag i eller uden for hjemmet, og hjælpemidlerne er blevet flere, kan erhvervet som (hus)mor stadig være en prøvelse og en kæmpe udfordring.

Brug de nyest metoder fra forretningsverdenen i dit eget og din families liv.

Selvom en husholdningsskole for mange ville være en yderlighed og urealistisk, da få mødre har tiden til dette, kan man stadig udvikle sige hele livet, og hvilket bedre sted at få inspiration end i forretningslivet?

Planlæg din tid og din energi

Forretnings, parti -ledere og andre foregangsmænd, leder altid efter metoder for at optimere, og få mere ud af mindre.

De selv samme teorier kan oversættes og bruges i dit hjem, for at få endnu mere tid, energi og overskud i hverdagen, ja hvem ved, måske det også kan ende med ekstra penge på kontoen? Ved eksempelvis at lave faste planer, skemaer, opsætte mål samt forvetningsoverentemme, kan du frigøre en masse tid der ofte bliver brugt på at løse enkle opgaver igen og igen. Selvom du skal investere tiden i starten, kan det mærkes på den lange bane.

Optimer din hverdag og mærk din udvikling

Ved at optimere din hverdag og strukturere familiens gøremål, og daglige tjanser kan du foruden den frigjorte tid, penge og energi, også kunne opleve at din udvikling rykker sig.

Vi kender alle udsagnet” Mere, vil have mere” og selvom dette tit tolkes negativt og ja endda grådigt, kan det også være et tegn på at have fået blod på tanden.

Hvem vil ikke gerne gøre det allerbedste for sine børn, og give dem en glad familie der ikke stresser og som altid “lige” skal det ene eller det andet.

En glad mor, er god for hele familien

Foruden at det kan bringe energi, overskud og udvikling for hele familien, så kan det også gøre dig gladere, fordi du helt simpelt gør noget godt for dig selv og dine nærmeste.

Tag det første skridt mod at blive en business-mamma

Måske du læser med nu og tænker det hele lyder fortrinligt, men; hvordan gør man??

For det kan være noget af en mundfuld at skulle navigere rundt blandt alverdens gode råd, klummer, podcasts og blogs. Især hvis du også oplever at det du lige læste i går (med et barn hængende i anklerne) er forsvundet ind igennem det ene øre og ud af det andet.

Så har vi hos Mamma´s choice fundet løsningen, og den hedder kurser!

Power-kvinder ( jaja, også mænd) ledere, specialister og foregangsmænd deler ud af deres hemmeligheder, tips og tricks via utallige kurser hver dag.

På et kursus kan man høre det direkte fra hestens mule, få en dag væk fra huset, hygge med ligesindede og blive inspireret til nye metoder.

Hos Kursus-kompagniet har de samlet utallige kurser, konferencer og hele uddannelser hvis man ønsker at tage skridtet videre. Lige nu kan du eksempelvis høre kvindelige fremgangs og forretningskvinde Stine Bosse fortælle om sit liv, du kan få tips til dit personlig lederskab eller lære at blive bedre til at håndtere stress.

Ude godt men hjemme bedst

Hvis det ikke er hjemmefronten der tynger hos dig, kan du også finde kurser,  konferencer og uddannelser der hjælper dig på jobbet, nærmest uanset branchen. Man kan eksempelvis lære at “blive endnu mere effektiv”, og derved frigøre mere tid og helt konkret komme tidligere hjem fra jobbet.

Skriv endelig i kommentarfeltet hvis du fandt et kursus du synes lød spændende, om du kom afsted, og om du lærte gode fif og tricks du vil give videre til os andre mammas.  

Del: