Sådan finder du den perfekte gave

Jeg skulle for nyligt til en 30 års fødselsdag hos min bedste veninde, men jeg havde det svært ved at finde den perfekte gave. Det skulle være en gave, som kunne holde for evigt og som var personlig. Først tænkte jeg på et lækkert ophold, men det ville være en kortvarig effekt. Herefter tænkte jeg på en parfume eller noget lækkert makeup, men igen så ville effekten ikke holde. Jeg faldt derfor over en flot ring fra Frederik IX Studios, som man kunne tilpasse præcis til sit eget ønske.

Frederik IX Studios

Hvilken stil har modtageren?

Hos Frederik IX Studios fandt jeg mange forskellige flotte smykker og det var derfor meget svært at vælge. Først skulle jeg finde ud af om min veninde var til guld eller sølv. Derfor lagde jeg mærke til, hvad hun havde på når vi så hinanden til en kaffe inde i byen. Jeg besluttede mig derfor for at det skulle være et smykke i guld.

Frederik IX Studios

Find den rigtige type gave

Dernæst skulle jeg afgøre om det skulle være et flot armbånd, en halskæde eller en fingerring. Min veninde går ikke med særlig mange smykker, men har mange ringe. Derfor var valget let for mig. Hos Frederik IX Studios har de mange forskellige guldringe, så opgaven var endnu ikke løst for mig. Jeg fandt nemlig de flotteste signatur ringe i guld med natur sten.

Match smykkerne til hårfarven på modtageren

Alt efter, hvilken hårfarve personen har, som du skal give gaven til, så kan du vælge et smykke, som matcher personens hårfarve. Min veninde har lyst hår og derfor var jeg ved at vælge en guldring med en natur sten i grøn, som de kalder Green Marble. Den funkler som om den er levende afhængigt af, hvordan lyset falder på den. Fordi det er natur sten, vil der aldrig være to, som er ens og det var denne tanke, som jeg godt kunne lide. Men det var bare ikke helt personligt nok.

Frederik IX Studios

Få lavet en gave som varer evigt

Jeg skrev derfor til Frederik IX Studios på deres live chat og sendte dem et billede af mine og hendes forbogstaver, som jeg selv havde tegnet. De var hurtige til at vende tilbage til mig og give mig en pris på, hvad det ville koste. Det var slet ikke så slemt, som jeg havde regnet med og det tog dem under 14 dage at producere ringen. Ringen er bare SUPER flot og min veninde blev meget overrasket og super glad for den. Hun går nu med den hver dag. Man skulle næsten tro at den var groet fast på hendes finger. Jeg valgte at få vores initialer trykt, men du også vælge at få trykt et logo eller et billede, som eksempelvis en kongekrone. På denne måde kan du sagtens have mange ringe på samtidig, der er personlige uden at det bliver for meget. Hvis du ikke vil give din ven en ring, som personlig gave, kan du også få trykt et unikt logo på et armbånd eller en halskæde. Du kan derfor også variere din gave.

Del: